fbpx

Hundra dagar kvar

Idag är det exakt 100 dagar kvar till kommunalvalet. Jag är tacksam för förtroendet att ha blivit nominerad till kandidat för Svenska folkpartiet och vill fortsätta arbetet för en fungerande vardag och en hållbar framtid i Pargas.

Bild på Tomas Björkroth

För mig innebär en fungerande kommun god service för oss som redan bor här och att staden välkomnar inflyttning. Fungerande förbindelser och ett brett serviceutbud betjänar såväl näringslivet som kommuninvånarna.

Också kommande generationer behöver få njuta av vår unika skärgårdsnatur. Närmiljön beaktas i många av de beslut som görs men det behövs ett helhetsperspektiv och ett arbetssätt som inkluderar oss kommuninvånare.

Både vardagen och framtiden kräver dialog och intressebevakning. Beslutet kring idrottshallen i samband med det nya skolcentret är ett konkret exempel på att man KAN få till en förändring.

Trafikfrågor och näringslivsutveckling är aktuella just nu och vi har också en vårdreform på kommande. Att få alla bitar att falla på plats kommer att kräva mycket samarbete på många plan. Jag ser fram emot att få kavla upp ärmarna för en fungerande vardag idag, och i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Thank you for your upload