fbpx

Kort om mig

Finlands grönaste SFP:are.

Jag är Filosofie magister i miljöbiologi från Åbo Akademi. De senaste tio åren har jag arbetat som enhetschef på Axxells naturbruksenhet i Brusaby på Kimitoön. Innan tiden inom yrkesutbildningen var jag företagare och projektkonsult inom besöksnäring och miljö.

Jag bor i skärgårdsstaden Pargas med min fru Sari som är psykolog och våra tre söner – samt en tax.

Jag är verksamhetsledare för Pargas jaktvårdsförening, trivs på golfbanan och tycker om långa, lugna länkar.

Jag är fullmäktigeledamot och gruppordförande för SFP:s fullmäktigegrupp i Pargas. Inom partiet är jag också ordinarie medlem och vice ordförande i SFP:s partifullmäktige och vice ordförande i partiets kretsorganisation i Egentliga Finland.

Här berättar jag kort om mig inför kommunalvalet 2021.

Politiska förtroendeuppdrag

  • Fullmäktigeledamot och ordförande för SFP:s fullmäktigegrupp i Pargas
  • Ordförande för livskraftsutskottet i Pargas
  • Ordinarie medlem i SFP:s partifullmäktige
  • Viceordförande för SFP i Egentliga Finland
  • Ordinarie medlem i miljöhälsovårdsnämnden (Lundo samkommun)