fbpx

Olen käytettävissä RKP:n Varsinais-Suomen piirin puheenjohtajaksi

Mediatiedote 14.4 (julkaisuvapaa heti)

Tomas Björkroth asettuu ehdolle RKP Varsinais-Suomen piirin puheenjohtajaksi.

– Eduskuntavaalien jälkeen on tärkeää laatia strategia piirin toiminnan edelleen kehittämiseksi. Meillä on oltava yhteisiin arvoihin pohjautuva yhteinen tavoite, johon kaikki voivat sitoutua, sanoo Björkroth.

– Lyhyellä aikavälillä piirin tärkein tehtävä onkin laatia suunnitelma, miten me RKP:ssä teemme yhdessä töitä koko maakunnan parhaaksi.

Tomas Björkroth on RKP:n Varsinais-Suomen piirin varapuheenjohtaja. Hän on myös RKP:n puoluevaltuuston varapuheenjohtaja ja RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Paraisilla.

– Yritän nähdä asiat suurempina kokonaisuuksina, ja haluan, että työskentelemme yhdessä myös kuntarajojen yli, yhdessä tekeminen on kaikkien eduksi, Björkroth jatkaa.

Tomas Björkroth oli ehdolla eduskuntavaaleissa, joissa hän sai yhteensä 251 ääntä.

– Vaikka äänimäärä sinänsä ei ollut erityisen suuri, olen iloinen siitä, että ääniä tuli koko maakunnasta. Laajalla tuella on helpompi olla herkkä eri mielipiteille ja diplomaattinen pyrkimyksissä löytää ratkaisuja, jotka tyydyttävät mahdollisimman monia, Björkroth päättää.

RKP Varsinais-Suomi valitsee piirin puheenjohtajan piirikokouksessa 22.4 Kemiössä. Istuva puheenjohtaja Cecilia Achrén ei asetu ehdolle uudelle kaudelle.

 

Lisätietoja

Tomas Björkroth

Puh 044 739 7276

 

Jätä kommentti