fbpx

Asetun ehdolle eduskuntavaaleissa 2023 – mediatiedote 9.12.

Tomas Björkroth asettuu ehdolle Ruotsalaisen kansanpuolueen listalla eduskuntavaaleissa 2023. Tomas Björkroth on biologi ja Paraisilla asuva paluumuuttaja.

Kestävyyden lisääminen on Björkrothin poliittisen työn tavoite monella tasolla.

Minulle kestävyys on vakaa talous, jolle yhteiskunta voi rakentaa laadukkaita peruspalveluita kuten koulutusta ja sote-palveluita. Kestävyyteen kuuluu myös yksilön hyvinvointi ja mahdollisuus kokea yhteenkuuluvuutta Kestävyytenä näen myös luonnonvarojen käytön siten, että samat varannot ovat myös tulevien sukupolvien käytettävissä.

Tomas Björkroth on työskennellyt viimeiset kymmen vuotta Axxellin luonnonvarayksikön yksikönjohtajana Kemiönsaaren Brusabyssä. Ennen työtä ammatillisen koulutuksen parissa Björkroth toimi yrittäjänä ja projektikonsulttina matkailu- ja ympäristöaloilla.

Haluan käyttää osaamistani kestävämmän tulevaisuuden ratkaisujen kehittämiseen, yhdessä.

Tomas Björkroth on Paraisten kaupunginvaltuuston jäsen ja ensimmäinen varapuheenjohtaja sekä RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja. Tomas Björkroth on myös RKP:n puoluevaltuuston varapuheenjohtaja ja puolueen Varsinais-Suomen piirin varapuheenjohtaja.

Eduskuntavaaleissa ehdolle asettumisen näen luonnollisena jatkumona aktiiviselle osallistumiselleni politiikkaan ja puolueen toimintaan.

Jätä kommentti