fbpx

Tack! – Kiitos!

En månad har gått sedan valdagen.

Jag vill ännu en gång tacka alla som röstat på SFP och förstås alla som röstat på mig personligen. Likaså vill jag rikta ett stort tack till alla som hjälpt och stött mig under kampanjen – ingen nämnd och ingen glömd!

För SFP var kommunalvalet en fin seger – vi ökade med ett mandat (nu 19 av 35) och har därmed fortsättningsvis enkel majoritet i fullmäktige.

SFP:s fullmäktigegrupp konstituerade sig genast efter valet och jag fick det stora förtroendet att bli vald till gruppens ordförande. På samma möte föreslog gruppen att föreslå Sandra Bergqvist till ordförande för stadsfullmäktige och Gunilla ”Gilla” Granberg till ordförande för stadsstyrelsen. Fullmäktige utser dessa på sitt möte den 10.8.

Nu pågår fördelandet av alla förtroendeplatser. Mer om det intressanta pusslandet då arbetet blir klart till fullmäktigemötet i augusti.

För mig har den senaste månaden också varit en välkommen och behövlig paus från sociala medier. Då valet sköts fram blev kampanjen dubbelt längre än planerat och den ständiga närvaron på sociala medier var överraskande utmattande.

Den gångna månaden har varit fylld av uppiggande möten med människor ”in real life” och ganska mycket annat än politik.

Även om sommaren just nu visar sina bästa sidor är med stor iver jag väntar på den politiska hösten och arbetet för en fungerande vardag och en hållbar framtid i Pargas.

Jag vill också leva upp till mitt vallöfte om dialog och bättre kommunikation. Du är välkommen att vara i kontakt med frågor och synpunkter. Följ gärna min politikersida för regelbunden uppdatering av politik från en pargashorisont.

Ha en skön fortsättning på sommaren, allihopa!

Lämna en kommentar