fbpx

Kiitos! – Tack!

Kuukausi on kulunut vaalipäivästä.
 
Haluan vielä kerran kiittää kaikkia, jotka äänestivät RKP:tä ja tietysti kaikkia, jotka äänestivät minua. Haluan myös lämpimästi kiittää kaikkia, jotka auttoivat ja tukivat minua kampanjan aikana!
 
RKP:lle kunnallisvaalit olivat hieno voitto, saimme yhden edustajan lisää ja säilytimme enemmistön valtuustossa (19/ 35 paikkaa).
 
RKP:nu valtuustoryhmä järjestäytyi heti vaalien jälkeen ja minulle suotiin suuri luottamus tulla valituksi ryhmämme puheenjohtajaksi.

Samassa kokouksessa ryhmä ehdotti Sandra Bergqvistiä valtuuston puheenjohtajaksi ja Gunilla ”Gilla” Granbergiä kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi. Uusi valtuusto valitsee puheenjohtajat kokouksessaan 10.8.
 
Tällä hetkellä on käynnissä luottamuspaikkojen jako. Lisää tietoa siitä mielenkiintoisesta palapelistä, joka valmistuu valtuuston elokuun kokoukseen mennessä.
 
Minulle kulunut kuukausi on ollut tervetullut ja tarpeellinen tauko sosiaalisesta mediasta. Vaalien siirtyessä kampanjasta tuli suunniteltua paljon pidempi ja jatkuva läsnäolo sosiaalisessa mediassa osoittautui yllättävän rasittavaksi.
 
Viimeiseen kuukauteen on kuulunut paljon virkistäviä tosielämän tapaamisia ystävien kanssa ja suhteellisen vähän politiikkaa.
Vaikka kesä juuri nyt näyttää parhaita puoliaan, odotan kuitenkin innolla poliittista syksyä ja työtä toimivan arjen ja kestävän tulevaisuuden puolesta Paraisilla.
 
Haluan myös toteuttaa lupaukseni paremmasta poliittisesta dialogista, olet tervetullut olemaan yhteydessä kysymysten ja mielipiteiden kera. Seuraamalla poliitikkosivuani saat säännöllisesti uutisia politiikasta Paraisten horisontista.
 
Hyvää kesän jatkoa kaikille!

Jätä kommentti